image-vizilabda-sportliget

Vizilabda

Edzés és felkészítés

Szeretettel várunk minden 7-és 12 év közti vízbiztonsággal rendelkező lányokat és fiúkat egyesületünkbe, illetve vízilabdás múlttal rendelkező utánpótlás- és felnőtt korú versenyzőket csapatainkba!

Újhegyi uszodaÚjlaki uszodaBVSC

újhegyi uszoda

utánpótlás, előkészítő, felnőtt edzés

H-P. 18:00 - 21:00

1108. Budapest, Újhegyi út 13.

újlak uszoda

utánpótlás, előkészítő, edzés

H-P. 17:00 - 19:00

1173. Budapest, Uszoda utca.2

BVSC LAKY KÁROLY uszoda

Felnőtt edzés

Kedd 21:00 - 22:00

1142. Budapest, Szőnyi út. 2

Tagdíj

Vízilabda előkészítő tagdíj
14.000 Ft/hó/fő              

Utánpótlás tagdíj
16.000 Ft/hó/fő

Felnőtt tagdíj
14.000 Ft/hó/fő

Bakszámlaszám: 11710002-20084091 Sportliget Sportegyesület (Minden hónap 10. napjáig a közleményben a gyermek nevét feltüntetve kell fizetni!)

* Áraink 2021 szeptemberétől visszavonásig érvényesek, a kedvezménynek nem összevonhatóak!

szakmai stáb

Major péter

TItkár, gazdasági vezető, edző

Dobos András

Utánpótlás edző

Dr. györgy bence

felnőtt edző

Tapasztó lászló

előkészítő edző

Sziklai Tamás

utánpótlás edző

Bács Ferenc

pályázatíró, gazdasági munkatárs

csapataink

Rólunk

A Sportliget Sportegyesület 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a kőbányai gyerekeknek sportolási lehetőséget biztosítson a vízilabdázáson keresztül, a szabad idejük hasznos eltöltéséhez megfelelő alternatívát nyújtson és mindez az egészségük megőrzését, javítását is szolgálja, valamint a közösségi szellem kialakulását erősítse. Az akkori 13 fős „kis csapat” fiataljai ma már oszlopos tagjai a felnőtt csapatunknak, néhányan közülük büszke apukák és gyermekeiket is a nálunk sportoltatják. Az edzők, sportvezetők a klub saját játékosaiból lépnek elő.

Igyekszünk betölteni a tömegsport és élsport közötti szakadékot, a rendszeres sportolásra és az egészséges életmódra való igény kialakításával tanítványainkban.

A tucatnyi kis közösségünk az elmúlt évek alatt jelentősen megnövekedett. Ma már több mint 100 utánpótlás korú és 30 felnőtt korú taggal számolunk. Az idei évadban vízilabdában 1 felnőtt és 6 utánpótlás bajnokságban indulunk.

Jelentkezési ív

Vizilabda

Szeretettel várunk minden 8- és 12 év közti legalább 2 úszásnemben úszni tudó fiúkat és lányokat egyesületünkbe, illetve vízilabdás múlttal rendelkező utánpótlás- és felnőtt korú versenyzőket csapatainkba!

* Egyesületünk edzésre járási feltételei közé tartozik, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség által elfogadott versenyzői igazolás és sportorvosi igazolás együttes érvényességének megléte. Természetesen ebben segítségükre leszünk!

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk!
Hopsz! Hiba történt! Kérlek próbáld újra!