3) Az alábbi kódot a body nyitó címke alá közvetlenül:
image-vizilabda-sportliget

Vízilabda

Edzés és felkészítés

Szeretettel várunk minden 7-és 12 év közti vízbiztonsággal rendelkező lányokat és fiúkat egyesületünkbe, illetve vízilabdás múlttal rendelkező utánpótlás- és felnőtt korú versenyzőket csapatainkba!

Újhegyi uszodaÚjlaki uszodaBVSC

újhegyi uszoda

utánpótlás, előkészítő, felnőtt edzés

H-P. 18:00 - 21:00

1108. Budapest, Újhegyi út 13.

újlak uszoda

utánpótlás, előkészítő, edzés

K-Cs. 18:00 - 19:00

1173. Budapest, Uszoda utca.2

BVSC LAKY KÁROLY uszoda

Felnőtt edzés

Kedd 21:00 - 22:00

1142. Budapest, Szőnyi út. 2

Tagdíj

Vízilabda előkészítő tagdíj
18.000 Ft/hó/fő
Testvérkedvezmény: 2.500/testvér     

Utánpótlás tagdíj
24.000 Ft/hó/fő
Testvérkedvezmény: 2.500/testvér

Felnőtt tagdíj
18.000 Ft/hó/fő

Bakszámlaszám: 11710002-20084091 Sportliget Sportegyesület (Minden hónap 10. napjáig a közleményben a gyermek nevét feltüntetve kell fizetni!)

* Áraink 2022 szeptemberétől visszavonásig érvényesek, a kedvezménynek nem összevonhatóak!

szakmai stáb

Dr. györgy bence

felnőtt edző

Tapasztó lászló

előkészítő edző

Juhász Zoltán

felnőtt-és kapus edző

Bács Ferenc

pályázatíró, gazdasági munkatárs

csapataink

Rólunk

A Sportliget Sportegyesület 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a kőbányai gyerekeknek sportolási lehetőséget biztosítson a vízilabdázáson keresztül, a szabad idejük hasznos eltöltéséhez megfelelő alternatívát nyújtson és mindez az egészségük megőrzését, javítását is szolgálja, valamint a közösségi szellem kialakulását erősítse. Az akkori 13 fős „kis csapat” fiataljai ma már oszlopos tagjai a felnőtt csapatunknak, néhányan közülük büszke apukák és gyermekeiket is a nálunk sportoltatják. Az edzők, sportvezetők a klub saját játékosaiból lépnek elő.

Igyekszünk betölteni a tömegsport és élsport közötti szakadékot, a rendszeres sportolásra és az egészséges életmódra való igény kialakításával tanítványainkban.

A tucatnyi kis közösségünk az elmúlt évek alatt jelentősen megnövekedett. Ma már több mint 100 utánpótlás korú és 30 felnőtt korú taggal számolunk. Az idei évadban vízilabdában 1 felnőtt és 6 utánpótlás bajnokságban indulunk.

Jelentkezési ív

Vizilabda

Szeretettel várunk minden 8- és 12 év közti legalább 2 úszásnemben úszni tudó fiúkat és lányokat egyesületünkbe, illetve vízilabdás múlttal rendelkező utánpótlás- és felnőtt korú versenyzőket csapatainkba!

* Egyesületünk edzésre járási feltételei közé tartozik, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség által elfogadott versenyzői igazolás és sportorvosi igazolás együttes érvényességének megléte. Természetesen ebben segítségükre leszünk!

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk!
Hopsz! Hiba történt! Kérlek próbáld újra!