Úszás

Az úszás alapismeret.

Tanfolyamaink tudásszint szerinti csoportokban zajlanak, egy időben akár 3 csoportot is foglalkoztatunk.

Tanfolyamok:
Kezdő - kisvizes csoport / Középhaladó csoport / Haladó csoport / Úszóversenyzői előkészítő csoport / Vízilabda előkészítő csoport / Szinkronúszó előkészítő csoport

Újhegyi uszodaÚjlaki Uszoda

Versenyzői előkészítő:
Az úszóversenyzői felkészítő csoportunk azzal a céllal jött létre, hogy kiváló szakmai alapokat nyújtsunk azon gyermekek számára, akik az élsportban képzelik el jövőjüket! A legtöbb sportolónk kőbánya legnagyobb egyesületében a KSC-ben kezdi el úszó pályafutását!

Magán foglalkozás:
Szakképzet oktatóink végtelen türelemmel és odafigyeléssel várják azon gyermekek vagy felnőttek jelentkezését, akik a koncentráltabb és intenzívebb tanulás formájában hisznek! Időpont egyeztetéshez, kérjük keressék az oktatókat! A magánfoglalkozás maximális létszáma 2 fő/oktató!

Szinkronúszás:
Ha szeretsz táncolni, lételemed a víz, de az úszástudásod még hiányos, akkor szerettel várunk az Aqua Szinkronúszó Sportegyesülettel közösen indított szinkronúszó előkészítő csoportunkba. 4 és 10 éves kor közötti lányok és immár fiúk jelentkezését várjuk, akik a négy úszásnem elsajátítása után szeretnének csatlakozni az Aqua Szinkronúszó Sportegyesület versenyzői csapatához.

Újhegyi uszoda

edzés, oktatás

H-K. 18:00 - 19:00 / SZ. 18:00 - 19:00 / CS. 17:00 - 18:00 / P. 18:00 - 19:00

1108. Budapest, Újhegyi út.13

kontakt

újlak uszoda

edzés, oktatás

Tanfolyamaink tudásszint szerinti csoportokban zajlanak, egy időben akár 3 csoportot is foglalkoztatunk.

H-P. 17:00 - 19:00

1173. Budapest, Uszoda utca.2

Velence Resort & Spa

edzés, oktatás

Tanfolyamaink tudásszint szerinti csoportokban zajlanak, egy időben akár 3 csoportot is foglalkoztatunk.

H-P. 15:30-18:30

2481 Velence, Béke u. 57

Havi bérlet árak

Tanfolyam díjak:
12.000 Ft/heti 1x-i alkalom/fő
16.000 Ft/heti 2x-i alkalom/fő
24.000 Ft/korlátlan/fő
Alkalmi díj: 3500 Ft/alkalom/fő

Versenyzői előkészítő havi díj:
16.000 Ft/hó/fő

Vízilabda előkészítő havi díj:
14.000/hó/fő

Szinkronúszó előkészítő havi díj:
16.000 Ft/hó/fő

Magán foglalkozás díja
5000 Ft/alkalom/fő

Személyes befizetés: Minden hónap első hetének hétköznapjain lehetséges az Uszodában!

Utalás: 11710002-20084091 Sportliget Sportegyesület (közleményben kérjük a gyermek nevét feltüntetni!)

*Áraink 2021-től visszavonásig érvényesek, a kedvezmények nem összevonhatóak!  

*A betegségeket/hiányzásokat kétféleképpen tudja egyesületünk kezelni.
1.) az elmaradt alkalmakat az adott hónapban bármikor be lehet pótolni, vagy ha erre nincs lehetőség akkor ugyanolyan bérlet vásárlása esetén a következő hónapra is át lehet vinni pár alkalmat pótlásra.
2.) Huzamosabb betegség esetén lehetőség van a következő hónapban félhavi bérletet fizetni amiért egy teljeset kapnak, viszont ez a lehetőség szezononként egyszer használható fel!

szakmai stáb

Török irén

Szakosztályvezető, edző

Major-szabó eszter

edző, oktató

Bács Ferenc

pályázatíró, gazdasági munkatárs

Rólunk

Sportliget Sportegyesület ezen szakosztályát 2021-ben testvéregyesületétől a Stílus S.E.-től vette át , az oktatók, edzők és a szellemiség ugyan az maradt mint elődjénél, ami a következőképp hangzik: Az úszás legalább olyan fontos alapismeret kell, hogy legyen mindenki életében, mint például az írás, olvasás, biciklizés.

Ennek minőségi oktatását, megszerettetését és az egészséges életmódra való nevelést vallja feladatának egyesületünk minden edzője, oktatója. Úszással 1999-től foglalkozunk azzal a céllal, hogy olyan komplex szolgáltatást hozzunk létre, mely az ezzel kapcsolatos összes lehetséges igényt kielégíti egy helyen, egy időben, mindenki számára elérhető áron, ahol a gyermek a legfontosabb tényező.

Olyan közösséget álmodtunk meg, ahol a sport által, a gyermek személyiségéhez, képességeihez igazodva, türelemmel, szeretettel és szakértelemmel történik az oktatás, edzés, fejlesztés, nevelés.Célunk, hogy egészséges, mosolygós, kitartó, küzdeni képes, toleráns emberek formálásában segédkezhessünk a szülőknek.

Arra törekszünk, hogy az általunk oktatott, edzett gyermekek egész életükben elkötelezettjei legyenek az egészséges életmódnak, a sport és a rendszeres mozgás iránti igényük kialakuljon és állandóvá váljon. Nagyon fontosnak tartjuk a tanulást, és hogy a sport mellett az élet egyéb területeinek megismerésére, a családra és a karrierre is jusson elég idő.

Ennek szellemében működünk immár 25 éve, komoly erkölcsi, egészségügyi és sportsikereket elérve.Továbbá azon sportolóknak, akik az élsportnak szeretnék szentelni életüket segítünk „elhelyezkedni”, olyan klubokba, akik erre speciálódtak!Többek közt olyan kiváló tehetségek is nálunk kezdték pályafutását, mint például Késely Ajna Európa-Bajnok úszó!

Jelentkezési ív

Úszás

Szeretettel várunk minden 3 éves kortól 100 éves korig minden kedves gyermeket és felnőttet tudásszintszerinti csoportjainkba és magán foglalkozásainkra!

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk!
Hopsz! Hiba történt! Kérlek próbáld újra!